ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Ανακοινώσεις

Σχεδιάσαμε αυτά τα εργαστήρια με γνώμονα την Προσωπική Ανάπτυξη του ατόμου.

Στον πολυχώρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ( ΚΟΙΝΣΕΠ ) «Ανθρώπινος Κήπος» και στα πλαίσια της δράσης για την Βελτίωση των Συνθηκών Διαβίωσης των Πολιτών, παραδίδονται μαθήματα ελευθέρου σχεδίου, ζωγραφικής και αγιογρ

Σήμερα μπορείτε να κάνετε την διαφορά κάθε ένας ξεχωριστά πρώτα από όλα για τον εαυτό σας και δεύτερον για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στον χώρο της ψυχικής υγείας με την ετήσια  Συνδρομή - Υποστήριξη.

Σας προσκαλούμε στην προβολή ταινίας που θα κάνουμε στα πλαίσια του σκοπού της ΚοινΣεπ Ανθρώπινος Κήπος για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, την κοινωνικοποίηση και την ανταλαγή ιδεών. 

Μία εισαγωγή με δωρεάν συμμετοχή (θα ακολουθήσουν εργαστήρια) επάνω στην εξάρτηση του αλκοόλ και όχι μόνο αλλά και οι άμυνες που συντηρούν την παθολογία .

Η Κοινσεπ Ανθρώπινος Κήπος ετοίμασε αυτό το δωρεάν εργαστήρι ώστε  να αναπτύξει και να εξερευνήσει μαζί με τους γονείς τα καινούργια δεδομένα που αφορούν τον κοινωνικό ιστό και πως αυτά επηρεάζουν το θεσμό της οικογένειας.

Οι κρίσεις στην ζωή ενος ατόμου η μιας οικογένειας είναι μία πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει ζωή χωρίς προβλήματα , αναποδιές , πόνο κλπ. 

Σελίδες