ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Ανακοινώσεις

Η Κοινσεπ Ανθρώπινος Κήπος ετοίμασε αυτό το δωρεάν εργαστήρι ώστε  να αναπτύξει και να εξερευνήσει μαζί με τους γονείς τα καινούργια δεδομένα που αφορούν τον κοινωνικό ιστό και πως αυτά επηρεάζουν το θεσμό της οικογένειας.

Οι κρίσεις στην ζωή ενος ατόμου η μιας οικογένειας είναι μία πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει ζωή χωρίς προβλήματα , αναποδιές , πόνο κλπ. 

Ο χώρος Πολιτισμού και Ψυχικής Υγείας Ανθρώπινος Κήπος ΚοινΣεπ στα πλαίσια των παρεμβάσεων για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της οικογένειας και των πολιτών προσφέρει δωρεάν συνεδρίες σε γονείς που θα γράψουν τα παιδιά τους σε κάποιο εικαστι

Σας προσκαλούμε στην προβολή ταινίας που θα κάνουμε στα πλαίσια του σκοπού της ΚοινΣεπ Ανθρώπινος Κήπος για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, την κοινωνικοποίηση και την ανταλαγή ιδεών. 

Θα πραγματοποιήσουμε δύο εργαστήρια στα οποία θα διερευνήσουμε την επιρροή  του αλκοόλ και των ψυχοδραστικών ουσιών στο άτομο και πως επηρεάζουν την ψυχοσυναισθηματική του υγεία. 

;Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι

Αντέχω και φροντίζω

Ένας τίτλος με αρκετές αναγνώσεις που αφορούν τις συντροφικές σχέσεις και όχι μόνο.

Αντέχω μέσα στη σχέση ; 

Η κοινσεπ Ανθρώπινος Κήπος σας προσκαλεί να γνωρίσεται από κοντά τις δημιουργίες της εικαστικού και συνεργάτηδος της κοινσεπ Μαργαρίτας Σαμαρά (www.marpot.art)

Στο εργαστήρι αυτό θα διερευνήσουμε τα εμπόδια που κάνουν τις σχέσεις δυσλειτουργηκές και τις οδηγούν σε αδιέξοδα.

Σελίδες