ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Oμάδα συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης στο ΝΑΥΠΛΙΟ για συγγενείς και φίλους εξαρτημένων ατόμων

Ο “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ" https://www.facebook.com/humangarden.gr και το “ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ" σας ενημερώνουμε για τη δημιουργία ομάδας συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ (στον χώρο του με ένα καλειδοσκόπιο, μεσολογγίου 13) με κύριο σκοπό αυτή η ομάδα να είναι ένας οδηγός για συγγενείς και φίλους εξαρτημένων ατόμων. Σε αυτή την ομάδα θα υπάρξει εκπαίδευση για παρέμβαση (INTERVENTION) και κινητοποίηση του ατόμου προς αναζήτηση θεραπείας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@humangarden.gr ή στο 2103817574 ή στο 2752021355. Όσοι έχουν την επιθυμία να συμμετέχουν σε μια τέτοια ομάδα θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον συντονιστή ΑΚΗ ΚΟΥΒΕΛΑ το Σάββατο 24/10/2015 από τις 11.00 έως τις 12.00 για να συζητήσουν μαζί του διάφορα διαδικαστικά και επιμέρους θέματα.

 

Ο Άκης Κούβελας είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπευτής Σύμβουλος Τοξικοεξαρτήσεων (LEVEL 7 BTEC Advanced Professional Certificate in councelling the alcohol & drug dependent client) 'Εγκριτο μελος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής Μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης Συμβουλευτικής(EAC) E-MAIL: akiskouvelas@gmail.com