ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Συνδρομή Υποστήριξης και Δωρεάς

Σήμερα μπορείτε να κάνετε την διαφορά κάθε ένας ξεχωριστά πρώτα από όλα για τον εαυτό σας και δεύτερον για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στον χώρο της ψυχικής υγείας με την ετήσια  Συνδρομή - Υποστήριξη.

                                                                                   Κάρτα Συνδρομητή- Υποστηριχτή του Ανθρώπινου Κήπου

Θέλοντας να δώσουμε την καλύτερη δυνατή πρόσβαση για Προσωπική Ανάπτυξη και Συμβουλευτική στην Ψυχική Υγεία σαν κοινΣεπ Ανθρώπινος Κήπος σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα συνδρομής στο οποίο όποιος γίνεται Συνδρομητής -Υποστηριχτής θα απολαμβάνει προνόμια που πιστεύουμε θα βοηθήσουν πολύ στην Βελτίωση των Συνθηκών Διαβίωσης των Πολιτών ο οποίος είναι και ο λόγος ύπαρξης της κοινΣεπ.

Η ετήσια συνδρομή θα είναι 150,00 ευρώ.

Ο συνδρομητής -υποστηρικτής θα απολαμβάνει ατομικές συνεδρίες με συμμετοχή ανά συνεδρία 15,00 για όλο το έτος της συνδρομής.

Θα έχει δωρεάν συμμετοχή σε κάθε εργαστήριο η διάλεξη Προσωπικής Ανάπτυξης

Θα μπορεί να κάνει δώρο μία ατομική συνεδρία σε όποιον θέλει

Με την συνδρομή-υποστήριξη σας πιστεύουμε ότι θα μπορούμε να παρέχουμε και δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε πληθυσμό ανέργων και αναξιοπαθούντων η ατόμων με εξαρτήσεις που έχουν πέσει σε σοβαρή οικονομική ένδεια.

 

Όροι και προϋποθέσεις:

Αν κάποιος συνδρομητής κάνει ατομικά και έχει διαγνωστεί με κάποια ψυχιατρική παθολογία και παίρνει φαρμακευτική  αγωγή θα πρέπει να μας ενημερώνει και  δεν θα πρέπει να την σταματά χωρίς την γνώμη του Θεράποντα ιατρού του. Θα πρέπει να μας τον συστήνει ώστε να συνεργαζόμαστε μαζί του για παν ενδεχόμενο.

Αν δεν είναι συνεπής των ωρών προσέλευσης στις συνεδρίες (αλλαγή της ώρας 24 ώρες πριν, εκτός ανωτέρας βίας ) θα υπάρχει προειδοποίηση ότι θα καταγγελθεί η συνδρομή η αν αρνηθεί να συνεργαστεί σε περίπτωση κινδύνου της ζωής του η τρίτων (αυτοκτονία κλπ) με αποτέλεσμα να σταματήσει η συνεργασία χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη   και επιστροφή της συνδρομής.

Εάν πρόκειται για άτομο εξαρτημένο σε ψυχοδραστικές ουσίες θα πρέπει να απέχει από την χρήση για να ξεκινήσει η συμβουλευτική πράγμα το οποίο θα επιβεβαιωθεί με την λήψη ούρων για διαγνωστικό τεστ. ( το κόστος του τεστ θα επιβαρύνει τον εξυπηρετούμενο). Η ουροληψεία είναι υποχρεωτική και άρνηση θα θεωρείται υποτροπή (θα υπάρχει θεραπευτική απομάκρυνση καθώς το ίδιο θα ισχύει μετά από δύο υποτροπές )

Συνεδρίες δεν θα γίνονται κατά τις επίσημες αργίες και κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών όπως προσδιορίζονται κάθε έτος και εβδομαδιαία Δευτέρα με Παρασκευή .

Η συνδρομή-δωρεά  θα καταβάλετε στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς  για την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ ΙΒΑΝ GR84  0172  0870  0050  8709  5327  334 με την αιτιολογία συνδρομής -δωρεάς και μας το γνωστοποιείτε στο info@humangarden.gr μαζί με ένα κινητό ώστε να σας στείλουμε την απόδειξη. www.humangarden.gr

Διατηρούμε το δικαίωμα της σειράς προταιρεότητας των εξηπηρετούμενων. 

                                                Ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ

 

                                                           Αθανάσιος  (Άκης)  Κούβελας